Vecko-listan

Nu väntar den sista skälvande veckan i Stockholm. Mycket ska hinnas med, ska ni veta! Veckan är näst intill fullspäckad med olika sociala evenemang.

Igår:
Picknick med Eda och Berguv.
Pop Dakar vid Universitetet.
Ölkväll hos Philip.

Idag:
"Ingen kommer undan - The movie"-visning med klasskamrater och orkestermedlemmar.

Måndag:
Födelsedagsfest hos Mathias.

Tisdag:
Jury i skolan.
Klotterbollen 2 spelar på Café 44.

Onsdag:
Träffa Björn.
Kanske gå på Cissi Ramsby-spelning på Mälarpaviljongen.

Torsdag:
Träffa Samra.

Fredag:
Eventuell avskedsfest?

Lördag:
Packa!

Söndag:
Flytt.

Life goes on

Nu ligger slutproduktionen bakom mig, så nu kommer det finnas mer tid till att blogga. Sista veckan innan premiär jobbade vi i princip 12 timmar varje dag, så man var ganska slut när man kom hem.

Men sammanfattningsvis så har det varit en underbar tid, och alla var stolta över föreställningen i slutändan. Det trodde vi inte innan, men vi fick ihop det riktigt jävla bra till slut och har fått väldigt mycket beröm från alla håll och kanter.

Tre dagar kvar med Sot nu. Måndag = lunch hos Svante. Tisdag = avslutning + fest! Onsdag = konsert på Klaragården.

Sedan är det slut.

Om två veckor flyttar jag till Gotland igen.

Om åtta veckor åker jag och Kim till Turkiet i tre veckor.

Om tolv veckor börjar jag på Ölands musikteaterskola.

Livet går vidare.

Kim-vecka

Min dåliga ursäkt till dåligt bloggande på senaste tiden är att jag sen i onsdags bor hos Kim, och denna gång har jag inte med mig min egen dator, för det är för jobbigt att släpa både på den och min bag med kläder. Så därför har jag bara Kims dator att tillgå, och den använder ju hon.
Nu är hon dock på jobbet, så nu passar jag på!
På onsdag flyttar jag tillbaka till Söder igen, förmodligen för sista gången. När skolan slutar så kommer jag nog att flytta till Gotland över sommaren. Har sökt flera jobb på den kära gamla ön, men ännu inget napp.

I helgen vankas det audition på Ölands folkhögskola. Om vi lyckas få tag i den förbannade skolan så vi kan boka rum för övernattning.
Helgen efter det är det premiär för "Ingen kommer undan"! Hela familjen kommer och tittar på lördagen, till och med mormor! Det är jag verkligen jätteglad över, att alla kunde komma loss. Kim och hennes mamma kommer också.

Och alla ni andra som vill och kan komma: boka biljetter NU!



RSS 2.0