Barfota i (Konst)natten

Efter 6 veckor med dans fyra gånger i veckan har jag kommit fram till att jag verkligen avskyr att vara barfota. De flesta verkar älska att springa runt utan varken strumpor eller skor oavsett underlag, men jag gör det inte. Jag har tänkt att jag skulle vilja vara en sån som älskar nakna fötter, men har nu funnit mig i att så inte är fallet.



En enorm blodblåsa (som nu har förvandlats till en krater) under vänster fot har bidragit till min slutsats. Blåsan/kratern är nu omplåstrad för att jag ska kunna dansa fullt ut utan att grimasera ikväll, då invigningen av skolans nybyggda Konstens hus äger rum. Det är nämligen Skördeveckan här på Öland, och ikväll är det Konstnatten, tydligen en enormt big deal på ön. Vi ska i alla fall uppträda. Dels ska vi framföra en text av Kent Andersson som avslutas med afrodans och jazz, dels ska vi sjunga och spela musik.
Det kommer bli kanonkul, även fast repetitionerna har varit fulla av förvirring och organiseringsproblem. Allt verkar fixas i sista minuten, och vi ska dela scen med ett jazzband som måste rigga om alla våra grejer inför sin spelning och sen måste vi rigga tillbaka igen, och det är ett himla meckande.
Men det går säkert bra i slutändan, fast jag misstänker att vi inte kommer kunna hålla tidsschemat eftersom inga scenbyten och omriggningar är inövade.
Fram till 00.30 ska vi köra, sen ska jag stupa i säng och glädjas över att den här veckan är över.

Imorgon ska jag, Maria H (sambo) och Maria J (granne och snart sambo) åka till Färjestaden och handla inför maskeraden som elevrådet anordnar nästa helg. Vi ska vara Charlie's Angels. Yeah!
Imorgon kväll ska vi göra egen pizza här hemma. Jag är en katastrof i köket, så jag får lita på att mina fellow angels vet vad de gör.


Jag och Maria H (Rashid og Karsten), "guldfiskarna".




Maria J (Bestefar) og jeg.



-För hillvede Rashid! Du kan för faen ikke komme så naere!

Star Wars på svenska

Så jävla bra.


Utförsäljning i Borgholm

I denna butik kan man få en rabbat avdragen i sin kasse. Vad nu det innebär.


Update från en seg öbo

Ja, jag är segast i världen när det gäller att blogga. Men det är svårt när man bor på internat i princip aldrig är ensam! För att bligga är något jag helst gör i ensamhet.

Nu har vi gått vår första månad på Ölands Folkhögskola. Några har redan lite panik över hur fort tiden går.
Vi har vår första spelning på tisdag, på en konferens i Kalmarsalen. Vi är 8 från klassen som åker, det kommer bli toppenkul. Jag och Maria (som jag bor med) ska göra Povel Ramels "Jag diggar dej". Den är svår, men vi har satt den nu. Yeah!

För er som känner för en tripp till Öland kan ju komma hit den 25:e september, då går Konstnatten av stapeln här på ön. Då ska den nybyggda skolbyggnaden Konstens Hus invigas. Vi ska dansa och sjunga och spela teater lite varstans på skolan.

Komsi komsi.

Det regnar höstregn här.


RSS 2.0