Sexpucko #34

Ett bortglömt sexpucko från i våras. De är väl för härliga?


00.09 2011-04-14 skrev MisterMan:
sexig

18.36 2011-04-14 skrev potential:
Tack! Vad kul att vara sexig! Du är tyvärr bara ettig, eftersom du ser ut som en tom ruta. Om du hade varit lite yngre så hade du kaaaaaanske kunnat vara tvåig, men nu blir det faktiskt bara ettig.

22.37 2011-04-14 skrev MisterMan:
Fattar nada! Du ska inte bli min pv. Men vill du ha en riktigt bra älskare bör du höra av dig

22.22 2011-04-15 skrev potential:
Pv? Som i Pilsk Våffelvändare? En sån har jag redan. Och älskare har jag en hel drös av. De ligger här på hög och bara älskar och älskar. De flesta är sexiga, men en och annan femmig har nässlat sig in också faktiskt.

02.11 2011-04-16 skrev MisterMan:
Aha
om du vill kan jag ta mig in i högen o rensa lite...
är väldans stark...

18.33 2011-04-17 skrev potential:
Nej tack, jag föredrar svaga älskare med våffeltalang. Tjipp!

Lekispartiet SD

Jag är för dålig på att blogga. Vet ni vad jag skyller på? Att jag ganska länge nu har använt mig av webläsaren Google Chrome, och när jag bloggade i den webläsaren så blev det helt weird. Radbrytningar försvann och allt blev en enda röra. Nu har upptäckt fler downsides med Chrome, så jag har officiellt tagit farväl av den och har nu återvänt till Explorer som oftast gör som jag vill.

Igår såg jag ett Youtubeklipp som jag tyckte var hysteriskt roligt. Det var Jimmie Åkesson som frågade ut Fredrik Reinfelt i riksdagen, och SD-nöten står och beklagar sig över att alla nationaliteter utom den svenska skyddas mot hets i "hets mot folkgrupp"-lagen. Han menade att i vissa invandrartäta områden i storstäderna är svenskarna en minoritet och bör därför också skyddas av hets-lagen.

!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Vad gör det där lekispartiet i riksdagen?! VARFÖR röstade ni in dem, era dumma jävla SD-röstare?

Många "missnöjesröstade" ju tydligen på SD, som någon slags bitter fuck you-gest till "etablissemanget". Jag hoppas att alla ni som gjorde det fattar att genom att rösta på SD så gav ni en fet jävla käftsmäll till era vänner och bekanta som är invandrare och/eller hbt-personer.


In the words of Lily Allen:

Fuck you.
Fuck you very very mu-u-u-u-uch.

RSS 2.0