Låt pappa få bli mamma!

Med anledning av den här utmärkta ledaren i DN fick jag även stoff till ett "Svar på tal"-inlägg när jag läste kommentaterna till artikeln. Min kommentar är längst ner.



Eh, nej. Någon j-vla ordning ska det väl ändå vara?! Kvinnor har inte testiklar och män har inte äggstockar och vagina. De kvinnor som vill bli män måste väl ändå vara så stringenta i sitt resonemang att de inser att de då inte ska ha äggstockar och vaginor, eftersom män inte har sådana, och det var ju just män de ville bli, inte hermafroditer..?
Och ska de dessutom få vara gifta, får vi verkligen hoppas att makan/maken är homosexuell.

Ulf, 00:30, 2 juli 2010



KD har tillåtits långhala tillräckligt länge. Nu är det hög tid att uppdatera lagen om könstillhörighet och civilisera Sverige!

Ulf, din inställning respekterar inte varje människas rätt att leva enligt sin självupplevda identitet. Just detta är poängen med Niclas Ericssons utomordentliga ledarstick. Jag finner det mycket intressant att du "går igång" på att styra över andra människors mest innersta liv. Vad är det i dig som som blir så hotat?

Martin Engman, Stockholm, 08:59, 2 juli 2010.



Martin, man föds med antingen två X-kromosomer eller en X- och Y-kromosom. Detta avgör om man är man eller kvinna. Om du sen känner dig som något annat är din egen sak, inte en rättighet att vara eller bli något annat. Om du känner dig som en gås inuti innebär det inte att du har rätt att värpa ägg. Skattepengar ska inte gå till individers hybris/vilja att gå mot naturens lag.

Anna Magnusson, 09:38, 2 juli 2010



Anna, transsexualism handlar verkligen inte om hybris eller "att gå emot naturens lag". Det handlar om en medicinsk diagnos som för de drabbade innebär stort psykiskt lidande. Könskorrigering hjälper transsexuella att bli välmående och friska människor. Bara för att du inte kan förstå/identifiera dig med denna relativt ovanliga diagnos så vill du alltså skilja på sjukvård och sjukvård?

Bobby, 10:25, 2 juli 2010.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Hade det funnits en gilla-knap hade jag tryckt på den. Tycker är att det är oerhört skrämmande att vi ens ska behöva ha en sån här debatt i Sverige.

2010-07-02 @ 11:08:41
URL: http://lohannah.blogg.se/

Kommentera för bövelen:

Här kan du ju skriva ditt namn. Eller nån annans, I don't care
För er som är lata men trogna läsare

Din e-post please. Om du törs!

Jag vill också läsa bloggar:

Din alldeles egna lilla kommentar:

Trackback
RSS 2.0